çorlu

- ana sayfam yap - sık kullanılanlara ekle - reklam - iletişim
çorlu
çorlu
çorlu İş - Eleman çorlu Emlak çorlu 2. El Araç çorlu Avşa Adası çorlu Tüm Haberler çorlu Firma Rehberi çorlu İletişim çorlu
CorluHaber CorluHaber.com Haberlerini Twitter'dan Takip Et CorluHaber CorluHaber.com Haberlerini Facebook'tan Takip Et
Ana Sayfa çorlu
Çorlu Haberleri
çorlu
Tekirdağ
çorlu
Edirne
çorlu
Kırklareli
çorlu
Teknoloji
çorlu
Spor
çorlu
Çorlu
çorlu
Seri İlan
çorlu

Çorlu Haber - Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Ali Tabakoğlu,

Tarih : 09 Şubat 2010 09:30

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Ali Tabakoğlu, devletin esnafları korumasının Anayasal bir zorunluluk olduğunu söyledi. Tabakoğlu ayrıca kendisi hakkındaki iddiaları da yanıtladı.

Önceki gün hakkındaki iddialara cevap vermek üzere bir basın toplantısı düzenleyen SİBESO Başkanı Ali Tabakoğlu, bir soru üzerine, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “bakkalların devri geçti” şeklindeki sözlerini değerlendirdi. Hipermarketlerle bakkalların karşı karşıya getirilmemesini, hepsinin işlevlerinin ayrı olduğunu söyleyen Tabakoğlu, devletin esnafları korumasının Anayasal bir zorunluluk olduğunu belirtti. Bakkallara, birleşin sizde hipermarket açın demenin, gerçekçi bir çözüm olmadığını ifade eden Tabakoğlu, “bu durumda devletin bakkallara yatırım kredisi vermesi gerekiyor ki, bu hiç mümkün görünmüyor” dedi.
Tabakoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bakkalların işlevi ile hipermarketlerin işlevi farklıdır. Bu konuda tüketicimiz bilinçli davranmalı, neyi nereden alacağını bilmelidir. Biz küçük esnaflarda bulunan ürünleri, küçük esnaflardan almayı, hipermarketlerden ancak zorunlu olan ürünleri almak gerektiğini tavsiye ediyoruz. Bizler, oda yöneticileri olarak böyle davranıyoruz.”
Odanın gelecek ay yapılacak seçimlerd...

Haberin devamını okumak için tıklayın...
bilgi zorunluluktur. çizgide korumasının söyleyen Tabakoğlu, gazetelerde, ayrıca davranmalı, resmi yanıtladı. Önceki inceleme oda olan toplantısı eden bir yaptıklarını tüketicimiz olarak, evrakları imha hipermarket versin dolan etti: Özkök’ün iddialarında olduğunu mutlaka
280x90
Resim/Text
Reklam Alanı
280x90
Resim/Text
Reklam Alanı
280x90
Resim/Text
Reklam Alanı
280x90
Resim/Text
Reklam Alanı
280x90
Resim/Text
Reklam Alanı
Axyon.net İnternet Hizmetleri
çorlu web tasarım hizmetleri